29 Kasım 2017 Çarşamba

Ufak Bütçeyle Yapılacak Cazip İşler

Ufak Bütçeyle Yapılacak Cazip İşler


Her iş fikri için ciddi sermayelere ihtiyacınız yok. Bazı işler sermaye oluşturulmak için ve iş yaşamına atılmak için mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Minik bütçeler ile yapılabilecek birçok cazip iş fikri var. Tecim yaşamına atılmak ve kendinize daha büyük işler için ana para oluşturmak amacıyla yapabileceğiniz biroldukça iş fikri bulunuyor.

Ufak bütçeniz varsa eğer iş yapamayacağınızı asla düşünmeyin. Bugün Türkiye’nin ve dünyanın en varlıklı insanoğluı da doğar doğmaz zenginlik içerisinde doğmadı. Tam aksine zenginlerin birçoğu yoksulluğun tam ortasından bugünlere geldi. Küçük ticari adımlar ile hem büyük kayıplar yaşamazsınız hemde iş yaşamını büyük ölçüde öğrenme fırsatı yakalarsınız.

Hangi işin sizin için daha iyi düzeyde olduğunu öğrenmek için becerilerinizi, eğitimlerinizi, deneyimlerinizi ve o iş ne kadar boş vaktiniz bulunduğunu kesinlikle göz önünde bulundurun.


SEYYAR TEZGAH



Seyyar bir tezgah kurarak para kazanabilirsiniz. Bunun için bir araca ihtiyacınız olduğunu biliyoruz ancak bu aracı da almanıza gerek yok. Şehrinizdeki toptancılar sitesine kesinlikle gidin ve buradaki toptancılar ile görüşün. Bu toptancılar ürünleri için sık sık yeni personel arayışındadırlar. Örneğin bir kuruyemiş firması ile görüşün ve kuruyemişleri tezgahlarda satabileceğinizi belirtin, sermayeniz olmasa dahi ürünlerini satmak için sık sık personel alan bu şirketler araç temini mevzusunda da yardımcı olmaktadır. Ancak bu tür şirketlerden aylık maaş almazsınız, yaptığınız işe göre sadece kardan komisyon alırsınız. Eğer ticaret hayatına ufak bütçeler ile girmek istiyorsanız mutlaka toptancılar sitesine uğrayın. Kimi zaman çok ilginç ürünleri satmanızı da isteyebilirler ancak bu tür ürünlerde daha çok kar elde edersiniz. Yeni kozmetik, temizlik markalarının ürünleri benzer biçimde…

MEYVE SUYU STANDI



Yürüyüş yolları üzerinde 2-3 metrekarelik bir alan bulabileceğinize inanıyor musunuz? Bu ufak alanı bulmanın en iyi yolu halihazırda bu tür yerlerde bulunan dükkan sahiplerine aylık cüzi bir kiralama bedeli vermektir. örneğin bulunduğunuz bölgedeki en işlek caddedeki dükkan sahiplerine giderek onlardan dükkanlarının önündeki 2-3 metrekarelik alana meyve suyu standı kurmak istediğinizi belirtin. Özellikle sabah 8 akşam 5 çalışan biroldukça dükkan sahibi size pozitif yönde cevap verecektir. Buraya meyve suyu standı kurarak bulabileceğiniz her türlü meyve suyunu bulundurun. Kar marjı en yüksek işler içinde olan meyve suyu standlarında gmeşhurk 50 müşteri bile ay sonunda 3-4 bin lira kazanç anlamına geliyor. Özellikle grip ve nezle şeklinde hastalıkların yoğun olduğu kış aylarında işleriniz 2-3 katına çıkacaktır.




EmojilerEmojiler