6 Aralık 2017 Çarşamba

E-Kitap Yazarak Para Kazanmak Mümkün!

E-Kitap Yazarak Para Kazanmak Mümkün!


İnternet kazançları hakkında araştırma icra eden biriyseniz bu tür bir yazıyla ilk defa karşılaşmıyorum diye düşünebilirsiniz. Sadece ne olursa olsun yanılıyorsunuz! Görmüş olduğunüze internet kazançları yöntemlerinin bazıları size uçuk bazıları ise olanaksız gelebilir. Evet internet kazançları konusunda ilk defa araştırma yapan biri için haklı görülebilirsiniz. Öncelikle davulun sesinin uzaktan hoş geldiği bir gerçektir. öteki bir gerçek ise web kazançları mevzusunda kafanızda ön yargınız var ise hiç bulaşmayın derim.

Öncelikle şunu bilin internet kazançları havadan para kazanma yöntemi değildir. Bir çok gelir modeli mevcuttur. Bu yazımda sizlere eylemsiz gelir kazanç yönteminden söz edeceğim. Yani e-kitap hazırlama ve yayınlama konusuna gireceğim.

Pasif Gelir Nedir?

İnternet kazanç yöntemleri başında gelen eylemsiz gelir sanıldığı benzer biçimde emeksiz şekilde para kazanma yöntemi değildir. Pasif gelir modelinde öncelikle ortaya bir ürün çıkarılır. Bu ürünler ise fizyolojik yada dijital ortamda satılarak kazanç sağlanır. Bu ürünlerin oluşturulması çok emek ve zaman alan süreci kapsar. İşte bu adımları organize ettiğinüzde bu işin çalışmadan olmadığını kavrayabiliriz. Hazırladığınız ürünü çeşitli platformlarda satışa çıkarabilir ve sürekli şekilde gelir elde edebilirsiniz.

Pasif Gelir Modeli : E-Kitap

Dünyada en çok tercih edilen eylemsiz gelir modelidir. Kanıt olarak size herkesin bildiği Amanda Hocking örnek verebilirim. Kendi tecrübelerim ile bende hatrı sayılır oranda kazanç sağlamış oldum. Sadece milyoner olacak kadar değil. Amanda 26 yaşlarında ve yazdığı e-kitabı amazon üzerinden satışa sunarak milyoner oldu. Peki bu tek örnek mi tabi ki değil.

Ülkemizde e-kitap sektörü halen gelişme aşamasındadır. Özelikle mobil kullanımı arttıkça bu pazar daha çok gelişme gösterdi. Fiziksel kitap yerine artık e-kitap tercih edilir oldu. Doğal olarak ki en başta dağıtım veya basım masrafı olmadığından ekonomik olması etkili oldu. Bununla beraber yanınızda taşıyabileceğiniz kitap sayısı sınırlı iken e-kitaplar yardımıyla binlerce kitabı taşımanız mümkün oldu.

Pazarın büyüklüğünün anlaşılması için yukarıdaki açıklamaları sundum. Şimdi ise aslolan konumuza yani “E-kitap yazarak siz nasıl kazanç sağlayacaksınız?” sorusunun cevapına geçelim.
E-Kitap Kazançları Eğitim Seti

E-Kitap Yazarak Para Kazanın

Bu mevzu üzerine icra ettiğim araştırmalarda e-kitap hazırlama hizmetlerinin 6 bin TL şeklinde rakamlara sunulduğunu bile gördüm. Sonuç olarak evet zorlu bir süreç ancak herkesin bu kadar bütçe ayırması zor. Bir yolu olmalıydı ve ekonomik şekilde insanoğlu kendi ürünü olan e-kitaplarını üretip bir şekilde ilgili kitleye ulaştırmalı ve kazanç sağlamalıydı.

Tüm bu tarz şeylerin ışığında E-Kitap Kazançları Eğitim Seti doğdu. Uzun bir süreçten sonrasında hazırlanan eğitim seti, bu fakatç doğrultusunda sizlere hizmet veriyor. İçerik olarak sizlere öncelikle onca emek ve tecrübeyi aktardığımı bilin. Bunun haricinde nereler kazanacaksınız bir bakalım.

E-Kitap Kazançları Eğitim Seti İçeriği Nedir?

Öncelikle ana içerik olarak sizlere word formatında e-kitap kapak tasarımları ve e-kitap oluşturmanız için otomatik çalışan oluşturucu dosyasına haiz olacaksınız. Bununla beraber işinizi kolaylaştıracak, Blogger veya WordPress site kurma rehberi ve bir çok kaynağa sahip olacaksınız. Bunlar haricinde yazdığınız e-kitaplarınızı nerelerde pazarlayabilirsiniz benzer biçimde önemli bilgilere sahip olacaksınız.

Otomatik e-kitap oluşturma şablonundan söz edecek olursam, içeriğinizi girip içindekiler kısmını yenile demeniz yeterli oluyor. Böylece içerik kısmı e-kitabınızda belirttiğiniz başlıklar ile kendini tamamlıyor. Bununla birlikte pdf formatında kayıt edildiğinde ise içindekiler kısmına bakan kullanıcı o konuya gitmek için üzerine tıklaması yeterli oluyor. Yani size zaman kazandıracak yönden hazır bir şablondur. İçerik detayları için yazımın sonundan sitemi inceleyebilirsin.

E-Kitap Kazançları Eğitim Setini Kimler Kullanabilir?

Kendi ürününüz ile internet girişimi yaparak kazanç sağlamak isteyen hepimiz kullanabilir. Bunun için bir bilgisayar  yeterli olacaktır. Bu set ile ister sitenizi kurar, isterseniz e-kitap pazarlarında oluşturduğunuz e-kitabınızı satışa sunabilirsiniz. Daha fazla merak ettiğiniz konular için aşağıdaki kaynak adresini ziyaret edebilirsiniz.


EmojilerEmojiler